Over

Cleaning solutions van Offsoo Products

Offsoo Products is opgericht op 1-11-2015 en heeft als doel kwaliteitproducten te ontwikkelen van de hoogwaardige kwaliteitsnormen. Zo heeft Offsoo Product voorlopig een 4-tal producten ontwikkeld, te weten: Red Perfect bowlingbalcleaner, Yellow Strike bowlingbalcleaner, Toiclean en Grillclean.

RED PERFECT BOWLINGBALCLEANER
Red Power bowlingbalcleaner is zeer krachtige reiniger die geschikt is voor bowlingballen met een open structuur (meestal dof van kleur of mat glanzend). Red Perfect bowlingbalcleaner is traag in verdampen, waardoor deze zeer geschikt is vuil en olie op te lossen uit en van uw bowlingbal.

YELLOW STRIKE BOWLINGBALLCLEANER
Yellow Strike is juist ontwikkeld voor bowlingballen met een gesloten structuur (gepolijst of wel een glimmend oppervlak) Yellow Strike bevat veel vluchtige stoffen, waardoor deze zeer geschikt is tijdens het bowlen om snel voor de worp de bal even te reinigen.

Offsoo Products heeft gekozen voor kwaliteitsproducten die sterk geconcentreerd zijn, zoals Red Power en Yellow Strike voor het reinigen en ontvetten van bowlingballen (zie verder productinformatie)

TOICLEAN
Toiclean en een bij uitstek perfect product om urinesteen en kalk op te lossen in toilet, urinoir en douche ( voor meer informatie zie productomschrijving enz.)

GRILLCLEAN
Grillclean is een zeer geconcentreerd product voor het reinigen van grill, bakplaat en ovens. (zie verder productinformatie)